Eventkalender - Fjällmans Juridik

 

Som Sveriges modernaste juristföretag vill Fjällmans Juridik vara tillgängliga för vanliga människor. Vi erbjuder därför regelbundet kostnadsfria föreläsningar och event där vi svarar på era juridiska frågor. Vi talar gärna om testamenten, bouppteckningar, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och skilsmässor. Du tjänar på att stämma av ditt juridiska skydd idag.

Fjällmans Juridiks eventkalender uppdateras regelbundet med nya event och föreläsningar.

Om du vill att vi skickar ut information om kommande event till dig per mail eller per post maila desiree@fjallmans.se.

Om ditt företag, din klubb, ditt nätverk eller din förening vill att vi kommer ut och föreläser för er, maila desiree@fjallmans.se. Vi föreläser för grupper från 10 personer.


Sommaruppehåll

Datum 1/6-1/8
Tid Sommaruppehåll med föreläsningar

I augusti är vi tillbaka med nya kostnadsfria föreläsningar. Önskar du att vi skickar vårt nyhetsbrev till dig med höstens föreläsningar maila till hanna@fjallmans.se. Tipsa gärna en vän om våra fördrag. Hjärtligt välkommen tillbaka i höst!


Föreläsning om framtidsfullmakt i Partille

Datum 22/9
Tid 10:00-14:00

Fjällmans juridik föreläser om framtidsfullmakter för Pensionärsförening i Partille. Anmäl ditt deltagande till desiree@fjallmans.se


Föreläsning om framtidsfullmakter för pensionärsförening

Datum 11/9
Tid 12:00

Föreläsning i ämnet framtidsfullmakt för Hamnarbetarnas pensionärsförening. Slutet event. Anmäl ditt deltagande till pensionärsföreningen.


Föreläsning och musikunderhållning i Floda Lada

Datum 6/9
Tid 16:00-18:00

Föreläsning: Vi talar om skillnaden mellan en generalfullmakt och en framtidsfullmakt. Vi talar om gode män och förvaltare. Vi talar om möjligheterna att hjälpa en partner, en förälder eller en närstående om denne blir sjuk. Och vi talar om handlingen ”Ps…om jag dör”en handling av omtanke för dina närstående. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Under föreläsningen komme den lokala musikern Maria Lansenfeldt uppträda. Eventet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 4 september. Tel. 0302-10690. E-post: anna-carin@fjallmans.se


Föreläsning om framtidsfullmakt för SPF seniorer

Datum 2/10
Tid 12:00-12:30

Föreläsning i ämnet framtidsfullmakt för SPF-seniorer. Lokal Dalheimers hus. Anmäl ditt deltagande till pensionärsföreningen.