Eventkalender - Fjällmans Juridik

 

Som Sveriges modernaste juristföretag vill Fjällmans Juridik vara tillgängliga för vanliga människor. Vi erbjuder därför regelbundet kostnadsfria föreläsningar och event där vi svarar på era juridiska frågor. Vi talar gärna om testamenten, bouppteckningar, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och skilsmässor. Du tjänar på att stämma av ditt juridiska skydd idag.

Fjällmans Juridiks eventkalender uppdateras regelbundet med nya event och föreläsningar.

Om du vill att vi skickar ut information om kommande event till dig per mail eller per post maila desiree@fjallmans.se.

Om ditt företag, din klubb, ditt nätverk eller din förening vill att vi kommer ut och föreläser för er, maila desiree@fjallmans.se. Vi föreläser för grupper från 10 personer.


Livsevent i Lerum

Datum 29/9
Tid 12:00

Träffa Fjällmans jurister under höstfesten i Lerum kl. 10:00-15:00. Juristerna föreläser kl.12:00 i Tingshuset.


Föreläsning om framtidsfullmakt för SPF seniorer i Majorna

Datum 2/10
Tid 12:00-12:30

Föreläsning i ämnet framtidsfullmakt för SPF-seniorer. Lokal Dalheimers hus. Anmäl ditt deltagande till pensionärsföreningen.


Föreläsning om framtidsfullmakt i Kungälv

Datum 8/10
Tid 18:00

Kostnadsfri föreläsning om framtidsfullmakter och byte av bostad sent i livet på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Kungälv (Gymnasiegatan 4, 442 34 Kungälv) Anmälan sker till hanna@fjallmans.se


Föreläsning om framtidsfullmakt i Kungälv

Datum 15/10
Tid 18:00

Kostnadsfri föreläsning om framtidsfullmakter och byte av bostad sent i livet på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Kungälv (Gymnasiegatan 4, 442 34 Kungälv) Anmälan sker till desiree@fjallmans.se.


Föreläsning och musikunderhållning i Floda Lada

Datum 18/10
Tid 14:00-19:00

Föreläsning: Vi talar om skillnaden mellan en generalfullmakt och en framtidsfullmakt. Vi talar om gode män och förvaltare. Vi talar om möjligheterna att hjälpa en partner, en förälder eller en närstående om denne blir sjuk. Och vi talar om handlingen ”Ps…om jag dör”en handling av omtanke för dina närstående. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Under föreläsningen komme den lokala musikern Maria Lansenfeldt uppträda. Eventet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 16 oktober. Tel. 0302-10690. E-post: anna-carin@fjallmans.se


Föreläsning om framtidsfullmakt för SPF Näset/Önnered

Datum 31/10
Tid 14:00

Föreläsning i ämnet framtidsfullmakt för SPF Näset/Önnered. Lokal församlingshemmet. Slutet event. Anmäl ditt deltagande till pensionärsföreningen.