family holding hands and walking with dog at seaside

Årets viktigaste dag – FÖRELÄSNING

FRÅGOR TIL FRÅGETÄVLING I SAMBAND MED EVENTET

Vi vill rikta ett stort tack till alla er 400 st deltagare som berikade Årets viktigaste dag. Under veckan har vi tillsammans med våra samarbetspartners, Handelsbanken, Svensk Fastighetsförmedling, Elisabeth Kolosh AB och Byrådetax djupdykt ämnet ”Framtidsfullmakten i praktiken” och gensvaret har varit enormt. Årets viktigaste dag blev till årets viktigaste vecka och för oss arrangörer blev det årets bästa event!

Vi vill rikta ett särskilt tack till:

Vår konferencier Pär Brännmar villamäklare i Sävedalen/Partille, för ett strålande arbete med att leda Årets viktigaste dag ”från hamn till hamn” som han själv uttryckte det.per.brannmar@svenskfast.se

Till Fjällmans uppsatsstudent Sara Hellström som varit gjort en fantastisk insats under arbetet med Årets viktigaste dag. Saras Hellströms uppsats som avser att besvara frågan, om en vanlig fullmakt förlorar sin verkan när en framtidsfullmakt tas i bruk? Kommer att publiceras i sin helhet på Fjällmans hemsida i juni. Vi ser med spänning framemot att läsa uppsatsen och bringa klarhet i denna viktiga fråga.

Till LillaSur Hantverksbageri i Göteborg för de goda bullarna under Årets viktigaste dag. Om ni vill besöka bageriet i Kålltorp som bakar alla sina bröd förhand med svenskt närodlat eko/kravmärk mjöl, är bageriets adress Solrosgatan 11. På plats får ni hälsa Andreas och Tommy från oss på Fjällmans Juridik. www.lillasur.se

I tävlingen ”Vad heter bakverket?” var det rätta svaret: Kremla. Som kuriosa kan nämnas att LillaSurs Kremla har vunnit Arlas prestigefyllda pris Göteborgs godaste semla 2019.

Bild från Årets viktigaste dag 2019-02-04

Deltagare som önskar en sammanställning av de praktiska tips som lämnades i samband med jur. kand. Desiree Lilliehööks föreläsning gör det enklast genom att maila Desiree på till desiree@fjallmans.se.

Återigen tack och på återseende!

Copy link
Powered by Social Snap