Fina omdömen och vitsord

Vi är så glada när vi får feedback på våra föreläsningar och event. Igår höll vår jurist Desiree Lilliehöök ett mycket uppskattat föredrag om framtidsfullmakter för SBF/näset och de berömmande orden strömmade in. Vill er förening, organisation, företag också att vi ska komma ut och föreläsa för er? maila till desiree@fjallmans.se.

2018 Okt 31

Hej Desiree

Tack för ditt informationsmöte på SPF/Näset, onsdagen 31 oktober. Jag har genom åren haft förmånen (att i mitt arbete som projektledare för utlandsetablering),träffa många företagsledare och mycket duktigt folk, i många länder. Däremot har jag aldrig hört någon som så logiskt och klart, kunnat redogöra för ett så komplext ämne som ”Förmånstagare/givare”.Tag vara på din förmåga! Grattis också till våran Gunilla som lyckats få tag i en sådan föreläsare!

Hej Desiree,

Tuuuusen tack för en fin föredragning idag. Vi har aldrig haft så många på ett e.m.-möte tidigare.Vi tycker att 25-30 är bra – men ca 100 är rekord! Alla tyckte att Du var fantastisk – jag och min man också – och jag ser fram emot att anlita Dig vid något annat tillfälle. Testamente, äktenskapsförord m.m. /—/ Det var många berömmande ord som fälldes i dag. Jag var stolt som ordförande att vi lyckats få hit Dig och att det var tack vare vårt möte på Dalheimers Hus. Låt oss hålla kontakten.