Direktsänd föreläsning – Årets viktigaste dag

Kostnadsfri föreläsning

Tack till alla som deltog vid vår livesända webbföreläsning och tack till Ljudmedmera för fin produktion. Tack vare det otroliga gensvaret efter föreläsningen har vi nu planerat in en extra föreläsning den 19 maj. Sprid gärna ordet om våra föreläsningar och kom ihåg att ta hand varandra. / Sara Hellman och Desiree Lilliehöök.

Du som missade den livesända webbföreläsningen har nu en ny chans den 19 maj kl. 12:00-13:00.

Jag vill anmäla mig

Ämne för föreläsningen

Många av oss kommer att insjukna i Covid-19. Några av oss kommer att få lindriga symtom, andra kommer bli mycket sjuka. Under vår livesända föreläsning kommer Fjällmans Juridiks jurister Desiree Lilliehöök och Sara Hellman att tala om hur vi kan förbereda oss. Vem hjälper dig om du blir sjuk? Vad får anhöriga hjälpa till med utan fullmakt? När blir det aktuellt med en framtidsfullmakt? Om det värsta skulle hända, vad bör stå i ditt testamente?

Du/ni får ett bekräftelsemail inom tre dagar. Får du/ni inget bekräftelsemail måste du/ni maila till eventansvarig.

Eventansvarig: Desiree Lilliehöök, desiree@fjallmans.se

Mail med föreläsningslänk skickas ut på kvällen före föreläsningen. Om du/ni inte erhåller ett mail så ska du/ni maila till rakel@fjallmans.se senast kl. 11:45 på föreläsningsdagen.

Notera att anmälan kan inte ske per mail, telefon eller facebook. Vi behöver din/er mailadress för att kunna skicka ut en föreläsningslänk. 

Testamente och framtidsfullmakt genom video- eller telefonmöte

Många av våra klienter är äldre och känner en oro inför spridningen av Covid-19. Fjällmans Juridik tar smittspridningen på stort allvar och har vidtagit en rad åtgärder.

I dessa tider är det särskilt viktigt att du upprättar dina handlingar i tid. Vi har inte möjlighet att träffa dig om du under de senaste 14 dagarna har varit i kontakt med någon som är sjuk i Covid-19 eller om du själv uppvisar symtom.

Video-/telefonmöte: 

För att boka ett video-/telefonmöte maila till hanna@fjallmans.se

Vi skickar avtalsutkastet till dig/er per post eller mail. 

Fysiska möten: 

Vår personal:

  • Vi har delat upp vår personal på olika kontor.
  • Några i vår personal jobbar hemifrån.
  • Vid minsta förkylningssymptom ska vår personal stanna hemma.
  • Vår personal tvättar händerna och använder handsprit regelbundet bl.a. före och efter kundbesök, måltider och toalettbesök.   
  • Vår personal avstår just nu ifrån handskakningar och kramar.  
  • På våra toaletter har handdukar ersatts med pappersservetter.
  • Vi städar våra bänkytor, handtag, telefoner och datorer dagligen.  

Klient:

  • Om du har träffat, vuxen eller barn, som har haft förkylningssymptom (feber, ont i halsen, hosta och dyl.) under de närmaste 14 dagarna, ber vi dig att flytta fram ditt fysiska möte med oss eller att boka om ditt möte till ett video-/telefonmöte.
  • Om du får förkylningssymptom (feber, ont i halsen, hosta och dyl.) efter ditt besök hos oss vill vi att du skyndsamt mailar till din jurist så att denne kan vidta försiktighetsåtgärder.
  • Tvätta dina händer före och efter besöket hos oss. 

Restriktiva med hembesök

Vi är just nu mycket restriktiva med hembesök.

Vi kan inte genomföra besök på vård-/äldreboende och sjukhus p.g.a beslut från regeringen.

Är du orolig och behöver stöd?

Om du känner dig orolig eller stressad över det rådande världsläget kan du boka en tid för att samtal med vår samarbetspartner coach Adeline 073-553 43 49.