Hjälp med deklaration och skattefrågor?

Behöver du som privatpersoner kvalificerad hjälp med deklarations- och skattefrågor?

Mitt namn är Bodil Ymsén och jag arbetar som skattekonsult på Byrodetax Skatt och Deklaration AB. Kontakta gärna mig när du har gjort något utöver det vanliga. Det kan vara en bostadsförsäljning och köp av ny bostad – då vill du veta hur stor vinsten och skatten blir och om det går att begära uppskov. Kanske har du bytt jobb och bostadsort och vill yrka på avdrag för dubbel bosättning. Om du handlar värdepapper i vanlig kapitalbeskattad miljö kanske du behöver hjälp med K4an. Det gäller inte bara aktier utan även valutor och derivat. Ibland finns tillgångar utomlands och de ska deklareras som vanligt men är inte förtryckta i deklarationen. Eller har du arbetat utomland? I båda fallen kan det finnas utländska skatter som du kan tillgodoräkna dig i deklarationen. Ackumulerad inkomst? Eller har något blivit fel i tidigare års deklarationer och du vill begära omprövning? Kanske är det Skatteverket som ställer förfrågan till dig och du behöver hjälp med att lämna ett svar.

Våren 2016 startade jag Byrodetax Skatt och Deklaration AB. Innan dess arbetade jag inom Handelsbanken med ett stort antal av de viktigaste kunderna inom Private Banking i västra Sverige med samma typ av ärenden.

Välkommen att höra av dig!Bodil

På webbsidan www.byrodetax.se hittar du alla mina kontaktuppgifter. Mitt kontor finns i Sisjön hos Arkipelagens Företagscenter. Mitt verksamhetsområde är främst Göteborg, Mölndal, Kungsbacka och däromkring. Tveka inte att höra av dig även om du befinner dig längre bort – telefon och mejl fungerar också.