Leva ensam

För att boka en tid med en jurist ring 031-310 93 90 eller maila
info-juridik(a)fjallmans.se

Med hänvisning till vårt rådgivningsansvar svarar juristerna enbart på juridiska frågor vid besök.

Se över ditt juridiska skydd

Oavsett hur man väljer att leva sitt liv, ensam eller tillsammans med någon, är det alltid viktigt att se över sitt juridiska skydd. Som ensamstående kanske man funderar över vad som sker efter ens frånfälle? Eller hur man går tillväga för att ge bort egendom? Och om man äger något tillsammans med någon annan, hur man reglerar det på bästa sätt? Oavsett vart du befinner dig i livet och oavsett hur du väljer att leva ditt liv så är det viktigt att du ser över ditt juridiska skydd.

 

Ta hjälp av en jurist

 

Välkommen till en personlig familjejurist. Hos oss är du i trygga och kunniga händer.

Testamente
På Fjällmans Juridik hjälper vi dig att upprätta ett både tydligt och giltigt testamente – som fördelar dina tillgångar på det sätt du vill, med de förbehåll du önskar.
Läs mer
Gåvobrev
I Gåvolagen och Jordabalken finns det speciella krav på givaren, mottagaren och den aktuella gåvan. Det är viktigt att allt blir rätt då felaktigheter kan leda till att transaktionen blir ogiltig.
Läs mer
Skuldebrev
Skuldebrevet utgör ett bra bevismedel för att styrka din rätt till betalning. Vi på Fjällmans Juridik hjälper dig att upprätta skuldebrev i Göteborg med omnejd.
Läs mer