Fina omdömen och vitsord

1 november, 2018

Vi är så glada när vi får feedback på våra föreläsningar och event. Igår höll vår jurist Desiree Lilliehöök ett mycket uppskattat föredrag om framtidsfullmakter för SBF/näset och de berömmande orden strömmade in. Vill er förening, organisation, företag också att vi ska komma ut och föreläsa för er? maila till desiree@fjallmans.se.

2018 Okt 31

Hej Desiree

Tack för ditt informationsmöte på SPF/Näset, onsdagen 31 oktober. Jag har genom åren haft förmånen (att i mitt arbete som projektledare för utlandsetablering),träffa många företagsledare och mycket duktigt folk, i många länder. Däremot har jag aldrig hört någon som så logiskt och klart, kunnat redogöra för ett så komplext ämne som ”Förmånstagare/givare”.Tag vara på din förmåga! Grattis också till våran Gunilla som lyckats få tag i en sådan föreläsare!

Hej Desiree,

Tuuuusen tack för en fin föredragning idag. Vi har aldrig haft så många på ett e.m.-möte tidigare.Vi tycker att 25-30 är bra – men ca 100 är rekord! Alla tyckte att Du var fantastisk – jag och min man också – och jag ser fram emot att anlita Dig vid något annat tillfälle. Testamente, äktenskapsförord m.m. /—/ Det var många berömmande ord som fälldes i dag. Jag var stolt som ordförande att vi lyckats få hit Dig och att det var tack vare vårt möte på Dalheimers Hus. Låt oss hålla kontakten.

 


Tillbaka till bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − ett =